ΕΔΩ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ

ΕΔΩ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΑΜΟΙΒΗ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Πάνω από 2.000 διαδηλώνουν τώρα κατά των μέτρωνO λαός ξύπνησε κύριε Παπανδρέου

...

Το ΠΑΜΕ διαδηλώνει κατά των νέων μέτρων. Κλειστοί οι δρόμοι γύρω από την Ομόνοια.Δείτε βίντεο και φώτο από τη μεγάλη συγκέντρωση. Το άλλο Σάββατο θα πάρουν τη σκυτάλη ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ 
Πάνω από 2.000 άτομα διαδηλώνουν στο κέντρο της Αθήνας κατά των μέτρων της κυβέρνησης. Κλειστές είναι αυτή την ώρα η Αθηνάς, η Πειραιώς, η Σταδίου, η Αγίου Κωνσταντίνου και γενικά οι δρόμοι γύρω από την Ομόνοια.

Μετά τις ομιλίες, θα πραγματοποιήσουν πορεία προς το υπουργείο Οικονομικών και τη Βουλή. Η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ έγινε στην Ομόνοια ενώ φοιτητές της παράταξης του ΚΚΕ συγκεντρώθηκαν στα Χαυτεία. 

Φώτο 
Newsit
Φώτο
Φώτο 
Newsit
Φώτο Newsit

Και μουσική 
live
Και μουσική live

Βίντεο από το Newsit


Το άλλο Σάββατο συλλαλητήριο έχουν οργανώσει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. 

Στην ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ, χαρακτηρίζει τα νέα μέτρα "άδικα, ανισομερή και αναποτελεσματικά, συνέχεια της συνταγής ενός αποτυχημένου μνημονίου, που κινούνται στον ίδιο φαύλο κύκλο διεύρυνσης του χρέους και του ελλείμματος βυθίζοντας τη χώρα σε ακόμη μεγαλύτερη ύφεση".

Αντίστοιχα η ΑΔΕΔΥ της οποίας η Εκτελεστική Επιτροπή συνεδρίασε σήμερα υποστηρίζει, ότι οι αυξήσεις των φόρων οι ιδιωτικοποιήσεις οι απολύσεις ο περιορισμός ασφαλιστικών δικαιωμάτων, θα οδηγήσουν σε μείωση του βιοτικού επιπέδου τουλάχιστον κατά 20% και την οικονομία σε νέα αδιέξοδα.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου